Bedankt dat je mijn blog heb bezocht. Om de lezer nog beter op de hoogte te houden ga ik regelmatig een Nieuwsbrief verzenden. Aanmelden voor de Nieuwsbrief via johan.schoenmakers@gmail.com

maandag 8 februari 2010

Adrian St. John - WestAls Adrian St. John als Indiaanse jonge vrouw op achtienjarige leeftijd naar Californië vertrekt gaat het mis. Liefde, geld- en drankproblemen zijn schering en inslag. De ommezwaai komt bij het beluisteren van "Blue" van Joni Mitchell. De liedjes op deze plaat hebben zoveel impact op de folkrockzangeres, dat zij haar hoofd weer boven water weet te houden. Ze put kracht uit de liedjes van Joni. Er zit uiteindelijk tien jaar tussen haar eerst geschreven liedje en de opname voor haar debuutcd. Het bijeengeschraapte geld was voor de Indiaanse genoeg om een cd op te nemen. “West” is een plaat, die ze met behulp van een aantal gastmuzikanten heeft opgenomen. Jen Swartz (drums), Ben Fordham (viool), M.P. Thomas (basgitaar) en jordan shapiro (gitaar en pedaalsteel) stonden Adrian st. john bij tijdens de opnames van haar debuut-cd.
Ze is gezegend met een stem vol liefde, passie en gevoel. "West" is een cd met Ierse (door de zeer aanwezige viool) en Indiaanse invloeden. Ze brengt muziek met een rijke melodie, warme klanken en een krachtige boodschap met betrekking tot haar familie. De ritmische aanstekelijke countryfolk en rockliedjes doen je meeneuriën en brengen een ‘glimlach’ in je oren. Muziek die een rotsvast geloof uitdrukt in de manier waarop de liefde en het leven kunnen leiden tot onze beste kant. Adrian St. John heeft haar naam bij mij definitief op de kaart gezet. “West” is een meeslepende cd, die vol enthousiasme wordt gebracht.

www.adrianstjohn.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten