Bedankt dat je mijn blog heb bezocht. Om de lezer nog beter op de hoogte te houden ga ik regelmatig een Nieuwsbrief verzenden. Aanmelden voor de Nieuwsbrief via johan.schoenmakers@gmail.com

dinsdag 27 oktober 2009

Jenna Torres - Thinking With My HeartUit New York City komt ze, rockchick Jenna Torres die met "Thinking with My Heart" haar tweede cd afleverd. Jenna beschikt over een uiterst prettig, soepel beluisterbare stem, die gelijkenissen vertoont met Lucinda Williams en met haar songwriting is tevens ook niets mis mee. Op haar cd krijgt ze hulp van een aantal gastmuzikanten, maar weet ze zelf menig akoestisch snaartje te roeren. Mis gaat het hier door middel van het gebruik van minimaal drie (!) producers. En dan heb ik het nog niet over het aantal producers voor de additional tracks. Ze wisselen elkaar af en hierdoor wordt Jenna's album een kleur- en gezichtsloos produkt.


Over het produktionele werk van Mark Marshall en Matt Keating niets dan lof, want zij zijn bij machte de countryrocker One Good Outlaw en de rustiek gezongen My Kiss en I Can't Kiss Me naar de hoogste toppen van de bergen te begeleiden. Met een M.O.R. aandoend geheel weet Nathan Rosenberg met een gelikte sound de boel om zeep te helpen wat heel tragisch is, want Jenna Torres heeft een prachtige rock stem en beschikt tevens over het vermogen sterke songs te kunnen schrijven. Helaas is ze gedeeltelijk gesneuveld in de produktionele hol van de leeuw. Met 6 uit 11 slaat de meter uiteindelijk net naar de positieve kant met het country rock/folk/pop getinte "Thinking With My Heart". Het had veel meer kunnen zijn.

http://www.jennasdreamworld.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten