Bedankt dat je mijn blog heb bezocht. Om de lezer nog beter op de hoogte te houden ga ik regelmatig een Nieuwsbrief verzenden. Aanmelden voor de Nieuwsbrief via johan.schoenmakers@gmail.com

zaterdag 28 november 2009

Khristian Mizzi - The Road Between



Soms komt een onbekende plaatselijke muzikant met zijn cd in de verdrukking door de stortvloed van platen die week na week uitkomt. Khristian Mizzi is één van die vele talentvolle zangers die je hierdoor over het hoofd zou kunnen zien. Zijn debuut-ep "The Road Between" stamt uit 2008. Een schijf en artiest die het verdienen om onder de aandacht gebracht te worden. De ep bevat een aantal ijzersterke singer-songwriterliedjes met een ingetogen vertellend karakter.
De Australische vertolker begeleidt zichzelf op de akoestische gitaar. Hij laat op "The Road Between" zowel zijn romantische als zijn cynische kant zien. De melancholieke liedjes worden incidenteel ondersteund door Jason Bunn op viool. Khristian onderscheidt zich duidelijk door persoonlijke en warme songs. Met zijn charmante stem laat hij zijn kwetsbare kant zien. Het stemmige vioolspel van Jason siert de ingetogen liedjes prachtig op. Ik hoop dat Khristian Mizzi met zijn "The Road Between" de weg naar de harten van de folk en singer-songwriterliefhebbers zal vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten